Ts-tjejen men snygg figur och stor kuk

Ring mig NU: 073-7344136 (inga S M S).

Jag är en slank och sexy Ts med kvinnlig figur, små hormonbröst, fast och rund rumpa och en skön kuk som blir hård. Jag har modellmått, fin kvinnlig figur och en stor kuk som oftast får ko …
Förfallit annonsen.

CONTACT

Kontakta mig

Artikelnr: 2055f3cea074 Kategorier: ,

Ring mig NU: 073-7344136 (inga S M S).

Jag är en slank och sexy Ts med kvinnlig figur, små hormonbröst, fast och rund rumpa och en skön kuk som blir hård. Jag har modellmått, fin kvinnlig figur och en stor kuk som oftast får komplimanger.

Jag älskar suga, rida, bli påsatt, smekas m.m. Jag är flexibel så jag kan vara mer aktiv i sängen om du bara vill annars är jag mjuk och skön. Jag gillar det mesta, speciellt när jag ser att du har det skönt med mig.

Jag är alltid snyggt och sexigt uppklädd: korset, stay-ups, strings, kort kjol, höga klackar eller stövlar, snyggt sminkad, är slank och har en snygg kvinnlig form.

Jag är diskret och träffar bara gentlemän. Jag älskar sex och vill alltid ha den bästa träff där vi båda njuter. Om du är oerfaren med Ts-tjejer då kan vi börja med en skön erotisk massage så att du blir skönt avslappnad och kåt.

Ibland går det att träffa mig med Anita. Hon är en snygg petite mulatt tjej (inte Ts) med sexy kropp och trång fitta. Hennes bilder finns på ett av mina album.

Ring så bestämmer vi detaljer 073-7344136