Celine- give it to you right

Jag är social glad & positiv kvinna som både jobbar & studerar. Gillar att hänga med familj & vänner. Älskar att shoppa & resa, sola, bada bara njuta. Och ett stort plus är bilar min favorit. 😉 jag kan ge dig mycket. Du kommer att älska mitt sällska …

CONTACT

Kontakta mig

Artikelnr: 375063cc3517 Kategori:

Jag är social glad & positiv kvinna som både jobbar & studerar. Gillar att hänga med familj & vänner. Älskar att shoppa & resa, sola, bada bara njuta. Och ett stort plus är bilar min favorit. 😉 jag kan ge dig mycket. Du kommer att älska mitt sällskap!

Jag älskar att njuta av livets goda ting.

Ta chansen nu att få uppleva min sköna, rosa & väl*akande "Million Dollar Pu$$y.

Jag är en ** årig vacker tjej (ser yngre ut), helsvensk, alltid glad, service minded och mycket trevlig.

Självklart är jag alltid kåt och redo för lite bus & mys 😉

Jag är ***% mig själv när vi ses, du kommer att lära känna mig för den personen jag är.Det viktigaste är att du är noga med hygien, trevlig och ordentlig. Var speciellt noga med att borsta tänder och tunga eftersom jag gillar att kyssas 🙂 Dusch ska alltid finns att tillgå på plats. Hör av dig så ska jag ta hand om dig, få dig att njuta och slappna av ordentligt…Ser fram emot en skön våt träff med dig.Jag gillar mycket beröring och förspel och gillar såväl att ta initiativ som när mannen gör det.

Gillar lika mycket att få njutning som att få ge till dig det är njutning för mig. Det som sen sker mellan dig och mig är bara upp till

* Nu erbjuder jag bara längre träffar (kortaste träffen * timme). Endast kunder från **** kan välja kortare träffar än en timme.

* Sex med skydd, safety first 😉

* Ej analsex

* Just nu prioriteras stammisar och rena män.

OUTCALL ONLY!

KONTAKT – Alltid & först via mail. Ger Aldrig ut mitt nr första träff bokning. Jag tar ert nr. Nya kunder Ringer jag alltid upp på skyddad nr.

Om du har en företag*ail går det också bra att skicka ett mail till mig.

Bifoga presentation + telefonnummer [email protected]

*. Skriv först en presentation av dig själv. Presentationer läses nån gång i veckan.

Jag vill känna mig ***% trygg och glad med de jag träffar så jag är väldigt selektiv.

Föredrar att veta lite om personen jag ska träffa i förväg (tex bostadsort, eventuell arbetsplats, personlighet, fritidsintressen, m.m).

Ju mer jag vet om dig & vem du är, desto säkrare känns det för mig.

*. Om du har fått ett *s av mig att du är godkänd, går det nu bra att ringa och bestämma träff.

(Stammisar bokar lättast via *s).

Jag svarar oftast inte i telefon när jag är ledig (kan vara ledig flera dagar på rad), med undantag för *s-bokningar med någon dags framförhållning.

Ibland har jag mycket att göra i mitt liv och hinner inte svara, även på godkända. Känns ju konstigt att svara på *s som är mer än typ tio dagar gamla…

Så hör av er igen om ni inte får svar, kanske berätta lite mer.

Uteblivet svar trots flera *s innebär troligtvis att det känns osäkert för mig. Då kan t.ex. en hotellträff fungera som säkerhet, eftersom att jag då kan ringa till ditt hotellrum innan så att jag vet att du är där du påstår att du är.

SJÄLVKLARHETER (behöver inte läsas av de som har lite sunt förnuft)

* Inte bita/knipa bröstvårtor eller fitta, inte dra i hår o.s.v

* Endast svensk valuta (SEK)

* Hela summan ska överlämnas i början av mötet.

* Det går bra att skicka avbokning via *s upp till en timme innan avtalad träff.

* Två avbokningar i rad med kort framförhållning innebär blockering.

* En bokning är inte en bokning förrän båda har konfirmerat och man kommer överens om att ses den tidpunkten. Att endast diskutera en viss tidpunkt innebär inte att det är bokat.

* Lite framförhållning allt från några timmar till några dagar uppskattas.

* Man är trevlig, lyssnar noga på motparten, visar respekt mot den andra och vad den säger, respekterar ett nej. Man håller det man kommer överens om vare sig det gäller tider, pengar eller något annat. Endast trevliga *s besvaras. De som inte förstår detta och sånt som är självklart för normalt folk blockeras utan förvarning.

* Såklart är diskretion viktigt för oss båda.

Hemsida

https://18lusts.com/#/adv/BZB13225

Telefon

0000000000